Lapsen leikkiessä vaate venyy, joustaa, rutistuu ja myttääntyy ja sen kuuluu se kestää. Lapsen on helppo pukea ja riisua vaatteensa itse. Se ei hankaa, kiristä tai tunnu epämiellyttävältä touhutessa. Kauniit kuosit piristävät arkea ja hyvä materiaali sietää kymmenet pesut säilyttäen silti jälleenmyyntiarvonsa. Parhaimmassa tapauksessa kangas on eettisesti tuotettua ja vaate kotimaassa valmistettu.

Nämä ovat ne tärkeimmät asiat, joiden pohjalta lastenvaatemallistoni suunnittelen ja toteutan. Käytän suomalaisilla tai eurooppalaisilla tehtailla valmistettuja kankaita, joilla on vähintään Öko-Tex-sertifikaatti (lue lisää Vastuullisuus-osiossa!). Testaan jokaisen kankaan lapsiperheen arjessa ennen kuin se pääsee tuotantoon. Haluan olla varma, että vaate tulee ilostuttamaan useamman lapsen ja vanhemman arkea.

Lastenvaatteiden ompelu on ollut jo vuosia intohimoni. Pian valmistun vaatetusompelijaksi ja julkaisen myös naistenvaatemalliston.

Valmistan kaikki tuotteet alusta alkaen huolella kotiompelimossani Kirkkonummella, Kantvikissa. Kehitän koko ajan uusia malleja, joten jos kaipaat jotain tiettyä mallistooni, ole ihmeessä yhteydessä sähköpostilla tiina@villivanamo.fi. Otan mielelläni myös kaikenlaista palautetta vastaan. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan!